Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Betongtransport Øst AS overtar all virksomhet til Norbetong Pumping i Trondheim

Betongtransport Øst er et 100% eid datterselskap av Betong Øst AS. Selskapet har som formål å drive med effektiv og nytenkende logistikk til betongbransjen.

Etter at Betong Øst Trøndelag AS gikk inn i virksomheten til Norbetong i Trønderlag var det naturlig at også Betongtransport Øst kom inn i samme region. For oss handler det om helhet, forutsigbarhet og DØNN solide løsninger til våre kunder sier daglig leder i Betong Øst Trønderlag Øystein Bækkelien som nå kan tilby kundene totalpakker også i Trønderlagsregionen.

Daglig leder i Betongtransport Øst AS Jens Stian Johansen sier overtakelsen av dette selskapet har gitt tilgang på veldig god kompetanse innenfor betongpumping, selskapet som har 9 betongpumper med tilhørende sjåfører har gjennom mange år vist at de er levende opptatt av faget og har bygget seg opp til å bli en komplett leverandør der faglig dyktighet og godt utstyr er nøkkelordet. Det er en smilende og engasjert gjeng som møter opp i industriveien på Heimdal hver morgen, jeg føler meg sikker på at kulturen i vårt selskap passer godt inn i denne regionen også sier Johansen. Med denne overtakelsen har selskapet nå over 55 enheter i daglig drift for Betong Øst/Betong Øst Trøndelag, i løpet av våren vil parken øke til ca 60 enheter med etableringen til Betong Øst på Lørenskog.

Betongtransport Øst AS har ikke kjøpt aksjene i selskapet men overtatt alt av utstyr, personell og avtaler.

Daglig leder i NorBetong AS, Otto Poulsen, sier dette er en naturlig utvidelse av samarbeidet i Trøndelag. Det er vår oppfatning at ressursene knyttet til logistikk og pumping bør være en så integrert del av leveringskjeden til ferdigbetong som mulig. Ved etableringen av Betong Øst Trøndelag AS ble pumpetjenestene liggende igjen i NorBetong. Denne overføres nå til Betongtransport Øst, og vi er sikre på at dette vil oppfattes positivt både i markedet og for medarbeiderne i Trøndelag.

 

For spørsmål:

Jens Stian Johansen
Daglig leder Betongtransport Øst AS
Tlf: 91 52 20 22

Øystein Bækkelien
Daglig leder Betong Øst Trøndelag AS
Tlf: 40 84 67 60

Erik Veiby
Daglig leder Betong Øst AS
Tlf: 90 52 80 32

Otto Paulsen
Daglig leder Norbetong AS
Tlf: 90 75 38 53