Nordic Concrete Group og NorBetong danner Betong Øst Trøndelag

Nordic Concrete Group(NCG) og NorBetong(NB) oppretter et nytt selskap i Trøndelag. Det felles eide selskapet bygger videre på det gode samarbeidet fra østlandet.

NCG og NB vil eie 50% hver og det nye selskapet overtar alle betongfabrikker som eies av NorBetong i dag. Herunder Fagervika og Heimdal i Trondheim, Orkanger, Stjørdal og Hemne. I tillegg tar selskapet over prosjektavtalene som er inngått i Trøndelag hvor det er to mobile betongverk. Alle ansatte tilbys jobb i det nye selskapet. Overdragelsen effektueres fra og med 1.september, og daglig leder vil være Øystein Bækkelien.

Riktig for begge parter
Styreleder i NCG, Erik Veiby er godt fornøyd med det nye selskapet.
-Nordic Concrete Group AS har sett på Trøndelag som et viktig område for selskapets vekststrategi. Vi har som mål å være en attraktiv partner til de store samferdselsprosjektene som kommer i denne regionen de neste årene.
Vi er derfor veldig fornøyd med å komme til enighet med NorBetong AS om å gjøre aktivitetene i Trøndelag sammen gjennom det nystiftede selskapet Betong Øst Trøndelag AS sier styreleder i NCG, Erik Veiby.

Godt fornøyd
Otto Poulsen, Direktør i NorBetong er godt fornøyd med det nye selskapet.
-Det nye selskapet sikrer at vi får en fortsatt god utvikling i regionen, og at vi får oppfylt våre ambisjoner i området. Vi har i flere år hatt et godt samarbeid med NCG og når muligheten nå var tilstede for å forsterke oss i regionen, så var dette et naturlig valg for oss.

Kontakt:
Nordic Concrete Group: Erik Veiby tlf 905 28032
NorBetong: Otto Poulsen tlf 907 53 853

Nordic Concrete Group ble etablert i 2017 som en sammenslåing av betongvirksomhetene til Ølen Betong Gruppen og KB-Gruppen. NCG konsernet har eierinteresser i 43 betongstasjoner i Norge og er med det den største betongprodusenten i Norge.
NorBetong er en del av HeidelbergCement Group, som er en global markedsleder innen tilslag, og en fremtredende aktør innen områdene sement, betong og andre tilhørende aktiviteter. Gruppen er en av verdens største produsenter av byggematerialer og har ca 59 000 ansatte i 60 land.